Iemācieties gatavot kotletes spāņu stilā: tās kļūs par jūsu iecienītāko ēdienu

Kotletes ir daudzu ģimeņu iecienīts un iemīļots ēdiens, ko pazīstam jau gadu desmitiem. Tieši tāpēc reizēm šo visiem tik zināmi ēdienu gribās dažādot.

Kotletes gatavo ne Austrumeiropā. Šis ēdiens ir populārs visā pasaulē.

Spānijā ir sava kotlešu recepte, kurā iekļauta mums nepazīstama sastāvdaļa. Runa ir par kefīru, pateicoties tam kotletes iznāk neticami sulīgas un garšīgas.

Kotlešu pagatavošanai ņem:

500 gramus jebkura veida malto gaļu

200 gramus kefīra

100 gramus miltu

1 olu

1 sīpolu galviņu

1 tējkaroti cukura

Šķipsniņu sodu

Šķipsniņ sāli

Lasi vēl: Šīs zodiaka zīmes saņems īpašu pārsteigumu februāra pirmajā pusē: laime pilnīga

Soda jāieber maltajā gaļā, jāpielej kefīrs, tad jāpievieno ola, sāls un cukurs.

Sīpolu sasmalcina un sajauc ar malto gaļu. Miltus izsijā un pievieno kopējai masai.

Kotletes apcep pannā no abām pusēm, līdz kļūst zeltainas. Spānijā tās pasniedz ar skābo krējumu un svaigiem zaļumiem.

 

Leave a Comment